Sreda, Novembar 29, 2006

Crimsonland

 

(ovo je review igre koji sam pisao za sajt Igraonica.net)

Igra je čist adrenalin, puna je non-stop akcije i efekata eksplozija. U pitanju je top-down pucačina sa vrlom jednostavnom premisom – ubij sve što se mrda i preživi što duže. Postoji nekoliko modova igre: Quest, Rush i Survival i poseban mod u kome vežbate daktilografske sposobnosti koji otključavate kada završite igru. U Quest modu prolazite kroz 50 unikatnih nivoa i tako otključavate nova oružja i dodatke. Cilj Rush moda je čisto preživljavanje beskonačnog talasa protivnika i nije naročito zanimljiv. Zato je Survival prava stvar! Borite se protiv nadolazećih karakondžula koje vremenom postaju sve jače, usput skupljate oružja i dodatke, a na kraju se možete upisati na high score listu koju možete poslati na Internet ili je osvežiti rekordima igrača širom sveta. Sve ove modove možete igrati solo ili sa još jednim igračem kada morate podesiti zasebne kontrole (preporučujem joypad).

Ono po čemu se ova igra izdvaja od generičkih ostvarenja je arsenal od preko 30 oružja koja se mogu podeliti na nekoliko vrsta: oružja se mecima, plazma puške, jonske puške i bacači raketa. Za svaki kill dobijate iskustvo i kada dostignete naredni nivo birate perk (sposobnosti koje su stalno aktivne). Povremeno stvorenja za sobom ostave neki bonus predmet koji vam na određeno vreme daje neku moć.

Sa tehničke strane igra nije ništa posebno. Osim odličnih specijalnih efekata i glatke animacije karaktera, nećete ništa ni primetiti osim enormnih količina ’crvene boje’ (naziv igre postaje očigledan već posle nekoliko minuta igranja). Zvuk ide u korak sa grafikom. Dakle, zvuci roštiljanja oružja su dobro odrađeni ali iritira muzika koja se stalno ponavlja kao i glasovi pojedinih creepova. S druge strane, ne može se očekivati nešto više od igre teške jedva 7MB. Reflexive entertaiment je izdao još jedan hit, igru koja ne blista sa grafičke strane, ali njena zaraznost, jednostavnost i pre svega igrivost su faktori zbog kojih ćete igru često uključivati pokušavajući da oborite svoj rekord od tričavih pola miliona poena smile.gif. Preporuka!
Ocene:
Visual:6
Audio:7
feeling:10
Balance:8
Attract:10

http://rapidshare.com/files/5219397/crvena-zemlja.rar
sifra:3lancer

Slike iz igre:

slika1

slika2 

slika3 

slika4 

PROBLEMCIC [Odgovori]

SAMO AKO NEKO ZNA BILO BI LEPO KADA BI MI REKLI KAKO DA SKINEM JAVA NEKI PROGRAM, TREBA MI ZA KRSTARICU.....

HELP!

Comment by hickok (01/10/2007 19:01)

Crime [Odgovori]

Pusi k*rac, jedi go*na,lizi pi*ku!

Comment by Kuirton (03/24/2008 12:16)

problem [Odgovori]

Bilo bi lepo kada bi mi neko pomogo oko skidanja jave za chet preko krstarice

Comment by milan (07/01/2008 21:07)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me